2011. szeptember 12., hétfő

Ipari GSM mini központ, pager. Reklám ár! - Jelenlegi ára: 1 Ft

Azonnali szállitással. Több száz müködö egység bizonyit minden nap, kiforrott jól bevált programmal, amit nem a vevönek kell a saját kárára tesztelnie!
Uj kártyafüggetlenipari GSM modullal, sok beépitett biztonsági funkciolval a 100%-os müködésért, amit a "mobilos" készülékek nem tudnak!
Erre vonatkozo kérdésre itt nem válaszolok!
Fantasztikusan alacsony áron, ami nem megy a minöség romlására.
Teljes 1 év garancia!
Uj ipari GSM modulos átjelzö, pager,  kapunyitó vagy távvezérlö, egyben!  Pager kimenetes autoriasztohoz. Lakásokba, hétvégi házakba, ahol nincs hálozat és akkumulátorrol szeretnék üzemeltetni. Meglévö riasztó központba egyszerüen csatlakoztathato, igy riasztáskor 1 vagy 2 számot tud hivással vagy SMS-el értesiteni.  Kell hozzá egy SIM kártya és tápellátás, igény szerinti antenna. A készülékre 2 indito bemenetet lehet kötni (sorba kapcsolás esetén sokkal többet). Működtethető hálózati adaptrerröl, akkumulátorrol. Akkutöltő elektronikát az átjelzö áramköre nem tartalmaz, de nincs is rá szükség.  Két számot lehet megadni ahova riasztani szeretnénk. További 2 telefonszámot adhatunk meg amikkel ki-be kapcsolhatjuk a riasztót. A riasztó képes telefonhivást vagy SMS-t  üzenetet küldeni amiben leírja a bemenetek közül melyik jelzett hibát két órára visszamenölegesen, ami bármikor lekérdezhetö.  A bemenetek teljes programozhatóak, továbbá egy beépített relé is található benne, amit igény szerint vezérelhetünk akár 1 sms-el vagy hivással tudunk fütést vagy akár kapunyitot. A riasztáshoz használt SIM kártyárol egység nem fogy, hiszen látva a hívó számát, tudjuk miről van szó és elutasítjuk. Programozása, bekötése egyszerü, de ha kell a segitségem automatikusan jár. Antenna csatlakozo sma felületü, lehet bot vagy külsö vezetékes antennát is csatlakoztatni rá ami nem tartozék. Pager panel, a képen láthato állapotban. Programozásához nem szükséges laptop, vagy adatkábel, egy bármilyen mobiltelefon elég hozzá.
Teljes magyar nyelvü leirás jár hozzá.
KÉREM NÉZZE MEG EGYÉBB TERMÉKEIMET IS!
Mielött leütné kérem irjon, hogy biztos hogy meglegyen!
Külön díjazás ellenében Budapest, és Pest megye részein fel is szerelem.



Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-09-07 11:00
. Ipari GSM mini központ, pager. Reklám ár! - Jelenlegi ára: 1 Ft